SOLAT adalah WAJIB
sudahkah anda menunaikannya?

Monday, January 17, 2011

Akhirnya Nuffnang bagi jugak...

Saya kan bukannya pandai sgt pasal blogging ni. Nak nak kalau pasal nuffnang mmg saya tak kaji habis la pasal earning melalui blog ni sampaikan saya pelik mcmne org boleh earning beribu2 sebulan melalui blog. Makanya ada suatu hari tu saya spend masa untuk baca betul2 apa yang nuffnang tawarkan dan selok belok dunia blog ni la. Ye la, kekadang tu mula la nk pikir pasal eh, betul ke dorang ni? mcm tak caya je.

Bila dah mula blogging, saya register nuffnang. sesaje je sbb mana tahu apa apa, kan? Mmg masa tu masih dlm kebodohan la pasal earning2 nih. dah lama kot saya jadi member tapi bukan bukan glitterati member. Jadinya earning mmg sen sen je lah. paling banyak pun 0.25sen. sedih,kan? huhuhu tapi saya terkejut jugak tgok org lain boleh earn banyak2 dlm seminggu ;(

Dan akhirnya saya tgok hari ni, Nuffnang dah tukar status keahlian saya. Yeay! terus bersemangat nk berblog ko ;pLepas ni nk buat entry apa eh ;-)

2 comments:

  1. huhuhu rajin2 lah !

    moga terus success with nuff

    ReplyDelete
  2. thank u Wanie. good luck untuk awak jugaa..

    ReplyDelete

☆☀♥ feel free to leave your comments ♥☀☆

Related Posts with Thumbnails

Ramai jugak yang baca entry ni.....

 
Go To Top