SOLAT adalah WAJIB
sudahkah anda menunaikannya?

Tuesday, September 21, 2010

Kerja seorang diri..

Semua org pastinya dalam mood raya lagi.. TAPI saya sendirian di pejabat..huhu Dah la pejabat gelap gulita. saya sendirian memasang lagu raya..hihi

Saya dah start keje raya ke 6.. sbnarnya raya ke5 dah start keje tapi penat sgt2 dan xleh bgun tido sbb sampai dr kg dah lewat sgt..ditambah sakit2 badan dok dalam kereta lamaaaa sgt...pastu letih raya dan mcm2 lagi la alasan berkaitan. Jadi saya keje raya ke 6. sampai2 opis mmg lengang. xde org pon kt bgunan saya ni yg keje. nasib baik opis sebelah ada org..hahaha at least nmpak la org lain pon keje jugak kan?


nampak tak kesunyian diopis saya? dah la lampu siling tu main2 dgn saya.. berkelip2 pastu bila saya pandang lama..dia terus nyala (dah x kelip2 lagi)... ermm beberapa kali la saya tgok lampu tu.. huhu SERAM okeh ;p

Cerita pasal SERAM kt opis ni mmg dah byak dah cuma saya buat dek je..huhu jgn dilayan sgt ohhh seram itu..

Toilet dgn surau kt blakang bilik saya ni je.. tapi toilet mmg menyeramkan dan saya rasa cuak nk masuk sensorang.. toilet besar dan kalau saya masuk tetiba feel macam ada org nk tutup lampu dr luar..huhu

No comments:

Post a Comment

☆☀♥ feel free to leave your comments ♥☀☆

Related Posts with Thumbnails

Ramai jugak yang baca entry ni.....

 
Go To Top