SOLAT adalah WAJIB
sudahkah anda menunaikannya?

Friday, March 25, 2011

Bila suami belanja...

Seronok tak kawin? Mestilah seronok, kan? Kenapa Rasulullah suruh kita kawin? Sebab bila kita kawin, banyak pahala kita dapat. Ada yang masih tak tahu beza pahala berkahwin dgn bujang.

Ok, sila tgok video kt bawah ni. Besar pahala bila suami belanja isteri. Belanja ni merangkumi banyak aspek. Makan, pakai dan macam2 lagi. Kalau belum kawin, pakwe belanja makwe, dapat apa? yang habisnya duit semata. pahala entah kemana. Yes, pahala belanja dapat kot kalau betul2 ikhlas tapi still tak dapat nk compare dgn pahala suami belanja isteri. Kalau nk tahu, dengarlah ustaz ni bercerita ya ;-)
video
Lucu pulak bila ustaz suruh isteri2 makan banyak sebab nak bagi suami dapat pahala banyak..kahkahkah ;)
"Ustaz, saya untung ustaz, isteri saya tak pernah mintak duit" >>> tau ustaz jawab ape? RUGI ok, lelaki tersebut..
Pastu ustaz suruh isteri mintak suami beli itu ini, bukan ape, sebab nak bagi suami lebih pahala... istimewa, bukan? So, lets do bebeh... ;)) 

Ape pun, lakukan secara berhemah. Kang tak pasal2 lain yang diminta, lain pulak yang dapat....hehe ;-)

1 comment:

  1. setuju!!kalo bukan bini yg nak kikis laki sape lg??btol x?dari laki habis kat pompuan lain baek habis kat kite yg sah2 bini.kang nnti diri sndri yg makan hati kalo xdpt ape2.hehehe

    ReplyDelete

☆☀♥ feel free to leave your comments ♥☀☆

Related Posts with Thumbnails

Ramai jugak yang baca entry ni.....

 
Go To Top