SOLAT adalah WAJIB
sudahkah anda menunaikannya?

Tuesday, March 15, 2011

Kalau dah nak sangat..

Baby Faema.. nama sebenar tak ingat. lebih kurang fathimah az-zahra kot. Tak panggil Fatima or Fatimah sebab ambik slang newcastle nun. th jadi e sebab tu tak jadi fathima, jadi faema. eh, ye ke? entah. hahaha. Ni baby yang lahit kt UK nun. Sejuk je budak ni. tak menangis langsung kalau ditinggalkan sendirian. Baik giler, tak pernah jumpa budak kecik macam ni punya baik. maybe sebab masa dia lahir tu, cuaca sejuk yang amat. salji turun lagi. (eh eh ada ke kaitan dgn sifat budak tu eh kalau mcm tu? ada kot sebab saya dgr kalau org yg lahir tghari ni panas baran. tapi tak tau lah sejauh mana kebenarannya. so, bila tak sure, takyah la nak beriya percaya bulat2 ;p)
Ni gambar mak angkat dgn bapak angkat dia. Rasa macam nak culik je budak ni. dah la cute je...so comel ;) Geram geram geram......
dah puas adjust sebab gambar asalnya mmg gelap. membelakangi cahaya kekdahnya. ginilah jadinya..
Bapa mithali ;)

Gambar ni nampak saya macam baru lepas pantang..hahhaa kembang semacam je. tak tau lah kenapa kembang je  gambar nih. maybe sebab baju kot or mmg dah kembang kot or camera angle kot..bencik ;p 

1 comment:

☆☀♥ feel free to leave your comments ♥☀☆

Related Posts with Thumbnails

Ramai jugak yang baca entry ni.....

 
Go To Top