SOLAT adalah WAJIB
sudahkah anda menunaikannya?

Wednesday, January 6, 2010

Debaran hari ini

Hari ni pepagi lagi dah hantar email kpada bos ku yg tersayang... email complain plak tuh ;/
huhuhu berdebar2 menunggu reply drnya... biasa kalau email, sepantas kilat dia reply even tgh tdo... tp ermmmm apakah agaknya reaksi dia baca email aku tuh ek??? errrrrkkk mcm takut pun ada (@_@) berdebar debar sgt skg nih....

Aku mengharapkan jawapan yang positif even dia tak terima sepenuhnya apa yg aku luahkan tu...tp aku nk jugak tahu apa jawapan drpnya... mungkin dia terlepas pandang selama nih...so skg aku nk dia pandang plak ;p

1 comment:

  1. bila boss nk reply ye.... mendebarkan sungguh (",)

    ReplyDelete

☆☀♥ feel free to leave your comments ♥☀☆

Related Posts with Thumbnails

Ramai jugak yang baca entry ni.....

 
Go To Top